Dos nous campionats (dúo i equip tècnic) per a l’Azahar Sincro en la Lliga de Figures

Les castellonenques confirmen la seua condició de favorites en la visita a Alacant

El CN Azahar Sincro va disputar aquest passat cap de setmana la segona Lliga de Figures, competició d’una sèrie de tres que serveix per a mantenir la tensió durant la temporada i preparar els campionats més importants, com ara l’Autonòmic d’Hivern o els Nacionals, que són tots entre febrer i març.

Les 40 nadadores castellonenques van aconseguir bons resultats a la piscina Monte Tossal d’Alacant, ja que les júnior van tornar a La Plana amb dos ors i una plata. El dúo integrat per Alba Palau i Victoria Dolz va conquistar la primera posició amb 63,18 punts, superant per poc més de dues dècimes a les subcampiones. Per altra banda, les nadadores que dirigeix Olga López van guanyar la Lliga en equip tècnic, confirmant el seu paper de favorites, amb un exercici que va reportar-li una puntuació de 62,63. En solo júnior, en canvi, a Victoria Dolz se li va escapar l’or per poc, ja que finalitzà segona amb 64,88 punts, per darrere de Luna Llora, de l’Atlantis Burjassot.

En categoria infantil els resultats del CN Azahar Sincro també van ser satisfactoris, ja que tres de les seues nadadores acabaren entre les deu primeres: Mar Morellá va ser cinquena (62,14 punts), Lola Fabregat acabà en sexta posició (61,80) i Laia Cabrera en la sèptima (61,73). Totes van quedar lluny dels 68 punts de la campiona, Natalie Baker (La Nucia).

En aleví, per últim, els resultats van ser més modestos, ja que la primera classificada del CNAS va ser Inés Lausín, que amb 59,14 punts acabà en el lloc 10 entre 66 participants.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *